dimecres, 17 de juliol de 2013

Ensada de fesols rojos i cous cous


Aquesta ensalada és una versió d’una que faig molt sovint en la que no afegia el cous cous, he pensat en afegir-lo per combinar cereals i llegums i que siga un plat més complet.


Ingredients

- fesols rojos
- anous
- ceba
- cous cous
- all
- oli
- sal
- pebre
- encisam / rúcula


Procediment.

La nit d’abans harem ficat els fesols rojos a remulla amb aigua. Bullim els fesols que ja han passat la nit i estaran unflats fins que estiguem fets, podem utilitzar si tenim l’olla ràpida, seran aproximadament entre 20 i 30 minuts, quant estiguen llestos els deixem gelar. Preparem el cous cous, el fiquem en un recipient i afegim la mateixa mida de cous cous que d’aigua bullint, tapem amb un pany sec i esperem. Tallem la ceba a juliana, els alls a trossets menudets. Juntem els fesols, el cous cous, la ceba, els alls, les anous, i la rúcula, jo he afegit també encisam fulla de roure per o deixar la nostra planteta de rúcula pelada. Adobem la nostra ensalada amb oli, sal i pebre al gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada