dilluns, 22 de juliol de 2013

Falàfel

M’encanta el falàfel, encara que jo sempre faig una recepta molt diferent de l’original, aquesta vegada m’apetia fer-los de la manera tradicional. Els cigrons són l’element principal, tradicionalment es fan crus, però si voleu podeu utilitzar-los cuits. 

Ingredients:

- cigrons (els que voleu, segons la quantitat de persones, ho faig a ull, per exemple un got i mitg)
- mitja ceba
- 2 dents d’all
- comino
- pa rallat
- oli d’oliva
- sal
- pebre

Procediment:

Deixem la nit d’abans o 12 hores abans els cigrons en remulla. Passat aquest temps els cigrons estaran blanets, els triturem, podem anar afegint oli per a què ens siga més fàcil. Tallem la ceba i els alls molt menudets i els afegim a la pasta que em aconseguit dels cigrons, afegim també sal i pebre. Ara formem boletes i les passem per pa rallat. Hi han dues formes de cuinar els falàfels al forn o fregits, aquests els he fet al forn i queden molt bé, a més ens estalviem menjar fregits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada