dissabte, 10 d’agost del 2013

Hamburgueses de soia texturitzada

Aquesta vegada us deixe la recepta d’altra hamburguesa vegetal, en aquest cas feta de soia texturizada, que podeu trobar en herboristeries o tendes especialitzades. El sabor i textura és pareguda a una hamburguesa de carn, però molt més bona. 




Ingredients per 4 hamburgueses:

100 grams soia texturitzada
4 cullerades de farina integral
1/2 ceba
1/4 pimentó verd
una pica de salsa de soia
1 cullerada comino en pols
1 dent d’all
oli d’oliva
sal i pebre


Procediment:

Fiquem unes hores abans la soia texturitzada amb aigua calenta perquè s’hidrate.
Piquem molt menut el pimentó verd, la ceba i l’all.Colem la soia texturitzada i eliminem l’aigua, podem estrényer-la per eliminar el màxim possible.Ajuntem la soia texturitzada, el pimentó, la ceba i l’all. Ara afegim la farina i la salsa en les quantitats suficients per aconseguir una massa en la qual poder fer les hamburgueses.Dividim la massa en quatre i formem hamburgueses. Calfem l’oli i fregim les hamburgueses. Després podem menjar-les soles o acompanyar-les com volguem al pa.


2 comentaris:

  1. Hola Verónica,

    he trobat el teu blog a partir de la aplicación Veganissimo i la polèmica creada al voltant de la recepta en valencià.

    Es d'agrair que gent com tu defense la nostra llengua i la utilitze en tot el que puga. I és una pena que molta gent es senta atacada i reaccione malament a un intent de fer més rica l'aplicació.

    Ánim amb el blog, a partir d'ara tens una seguidora més.

    ;)

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies! El teu comentari em dona ànims per seguir, ja que m'havia desanimat un poc! gràcies! ficaré receptes noves! :)

    ResponElimina