dimecres, 28 d’agost de 2013

Quinoa amb bajoqueta bobi


Després d'un temps se m'han anat acumulant les receptes i ja és hora que comence a compartir-les. La primera aquest plat amb quinoa, és molt fàcil de preparar. Les quantitats depèn del nombre de persones i del gust de cadascun.Ingredients:

- Quinoa
- bajoqueta bobi
- panses
- olives negres
- brots d'alfals (podeu ficar-li altres)
- formatge de cabra (els vegans podeu no ficar-ne)
- sal i pebre
- sèsam (opcional)
- Oli d'oliva

Procediment:

El primer que anem a fer va a ser netejar la quinoa, la fiquem vaig de l'aixeta i retirem la bromera que ens apareixerà. Després fiquem la quinoa a un recipient al foc amb oli calent, la daurem una mica, afegim la mateixa quantitat d'aigua que de quinoa, la veritat és les quantitats varien i depenen del tipus d'aigua. El que havem de tindre en compte és que la quinoa és òbriga i es quede sense aigua. 

Al mateix temps podem coure la bajoqueta, jo la faig a l'olla ràpida, uns 15 minuts, però depèn de l'olla.

Tallem les olives negres a trossets menuts i reservem algunes senceres.

Ara anem a enplatar. Agafem un got, un bol o el recipient que vulguem i que ens donarà la forma. Prèviament haurem salpimentat la quinoa, la fiquem al recipient, l'estrenyem bé i la vulguem al plat. Al voltan ficarem les bajoquetes, panses i olives adobades i salpimentades. Damunt de la quinoa podem ficar sèsam i brots de alfals. Si volem podem afegir el fortmatge. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada